Bansku ja Anni on erotettu, koska eivät ole käyneet pitkään aikaan hoitamassa. Esme ja Vartti siirtyvät (toistaiseksi) tuntikäyttöön.

Rida (i. Strong Arrow, e. Hainton's Danika), Crisse (i. Fabulous Gold, e. Charlotte's Crystal) ja Cerma (i. Rebel Moon Steven, e. Colorful Osprey) saivat uudet kodit Olivian ja Jukin luota. Tintti (i. So Hard Hawk, e. Vertical Labyrinth) muutti minun yksityiseksi Niittylään. Olga (i. Fabulous Gold, e. Rosetime) ja Wilma (i. Winner Boy, e. Hopearinteen Yasmin) jäävät meille tekemään varsoja ja opettamaan ratsastusta :)

Enää ovat kotia vailla Ari (i. Strong Arrow, e. Black Sunrise), Tico (i. Strong Arrow, e. Winter Wine) ja Cindy (i. Red Checker Erueret, e. Bright Silver).

Nyt odotellaan uusia varsoja :) Calvi odottaa pikkuista Sahasta, Tessa Fandagosta, Charlotte Arsosta ja Lily Gaftista :) En voi kuvitellakaan kiltimpiä varsoja kuin Sahan ja Calvin yhteiset varsat, Tintti oli niin ihana esimerkki! Tessa saa nyt ensimmäisen varsansa, Charlotte ja Lily odottavat toisia pienokaisiaan.